Adatlapok

Bejelentkezés


Rendezvények

Végkiárusítás!

Időpont: 2007.12.31. 20:00

Népzenei szilveszter. Az év és a Ház utolsó napját magyar és csángó népzenével zárjuk, nem is akárhogy! Ezt a bulit nem szabad kihagyni! Mindenkit szeretettel várunk vidékről és Budapestről, akik szeretik a népzenét, a néptáncot, no meg az Almássyt! Búcsúztassuk el a helyet egy olyan bulival, amire érdemes lesz emlékeznünk!

Szilveszterkor a kapuk 20.00 órakor nyílnak és három helyszínen, három színpadon lesz folyamatosan élőzene. Ezen az éjszakán a Palatkai zenekar, a Szászcsávási Banda, a Téka, a Matokabinde, a Műhely zenekar, a Somos és a Fanfare Complexa húzza a talpalávalót. A jegyek elővételben 2000 Ft-ba, Szilveszter napján a helyszínen 2400 Ft-ba kerülnek. A házban sajnos ezen az estén is csak 1200 vendéget tudunk fogadni, ezért célszerű minél hamarabb gondoskodni a jegyekről. Az elővételi jegyeket október közepétől lehet beszerezni a Ház recepcióján.
Reméljük, mindenki el tud jönni és a segítségetekkel sikerül a szervezőknek is méltóképpen búcsúzni az Almássy Téri Szabadidőközponttól.

Üdvözlettel: Fabinyi András


Helyszín: Almássy téri Szabadidő Központ